Многу од нашите вкусни јадења се должат на припремата со путер.  Тој е една од најдобрите состојки во кујната. Без употреба на путер нашите јадења нема да се исто вкусни. Можете ли да замислите здрав појадок без парче леб со путер ? Тоа би било тажно.

Toast with meltin butter

 

Тост со путер е толку едноставно но исто така и вкусно.

 

 

 

 

Сте пробале ли да зготвите јајца со путер ? Само путерот може да ги доведе до совршенство.

5b9de208250000360036a12e

 

 

 

 

 

 

 

Путерот не само што е вкусен тој е и многу корисен и здрав и треба да се конзумира секојдневно.

Тој е добар за здравјето на срцето, се бори против рак клетките, заштитува од дегенеративен артритис, ги штити цревата и многу други здраствени бенифити.

Едноставно кажано путерот е супер храна .

0064463001472540828

Ви го препорачуваме путерот Oldenburger од Германско потекло со 82% масленост и прекрасен вкус .