Shaker GTN

Sale!
shaker-yellow

МКД420 МКД330

Category:

Опис на производот

Шејкер со лого Gold Touch Nutrition.

неонски жолт полупроѕирен шејкер
собира до 500 ml течност
мерни знаци ml и oz
цврсто затворање, не протекува

BPA free