Double Mass

Sale!
promo mega mass

МКД5,670 МКД4,870

Mega Mass 33% Whey + Vitargo
Creatine 5 LGN 300g

Произведени во Белгија од 100% состојки од европско потекло.

Нема на залиха

Опис на производот

Double Mass Pack
Mega Mass 2 x 2kg / 4kg
Creatine 5 LGN 300g