Protein Pack

Sale!
Iso touch

МКД4,450 МКД4,290

Iso Touch 2kg
Вкус :
Cookies Dough
Stracciatella
Гратис – Real Protein Cream 350g

Опис на производот

Iso Touch 2kg – Strawberry , Belgium Chocolate
Протеински крем без Сахароза (шеќер), наменет за секој што сака да ужива во добар десерт без грижа на совест!
11% лешник✔
21,3% протеин (whey)✔
Без Палмина Маст✔
Без Сахароза✔
Засладен со фруктоза✔
Висока контенрација на фибри – влакна (Actilight ®)✔
Без вештачки засладувачи, ароми и бои✔
350gr