ПочетнаПромоцииPremium Blend ISO Touch 100% WHEY

Premium Blend ISO Touch 100% WHEY

Sale!
iso-touch-2023
New Picture (1)new-choco-FLAVORS123456

МКД4,590 МКД4,090

SKU: Промотивно!. Categories:

Iso Touch  100% WHEY е протеин од највисок квалитет, најчиста форма на БИО протеини кои може да се купат на пазарот. Ако вашиот избор е Iso Touch ќе пробате еден протеин кој е направен од 100% природни состојки. Секое паковање на овој протеин е загарантирано дека е направен од млеко што доаѓа директно од кравикои се хранети со трева , кои произведуваат млеко само сезонски, а не во текот на целата годината со помош на хормони.

 

 

Clear selection

Опис на производот

Iso Touch е протеин кој е произведен од 100% Grass Fed (Whey) – мешавина од сурутка изолат и  хидро-изолат 

86% REAL Protein

Во доза од 30 гр ќе добиете

26g протеини.

5,5g глутамин

6,5g ВСАА

Без додатоци на соја протеин, казеин протеини, пченични пептиди, аспартам, ацесулфам

Но за уште поголемо задоволство се вистинстите и единствени вкусови. Тоа е дел кој ние целосно го постигнавме бидејќи ISO Touch 86% користи уникатни врзувања на протеините со вистински парчиња од nutella, snickers, ferrero rocher, bounty, kitkat, toblerone ………

100% природен состав

Засладен со Стевиа – без вештачки засладувачи

NUTRITIONAL INFO

VALUES AMOUNT PER SERVING
Serving size :1 scoop(30 g)  
Calories 115 kcal
Protein (Nx 6.38 dry base) 26g
of which Lactoferin 1%
   Immunoglobulins 2%
   Bovine Serum Albumin 3%
   Beta-Lactoglobulin 51%
   Alpha-Lactalbumin 21%
   Glyco Macro Peptide 22%
Carbohydrates complex 1,4g
Fat 0,74g
   Trans Fat 0g
per serving (*RI)/serving per serving (*RI)/serving
Calcium 330mg 41% Vitamin B6 0,6mg 30%
Magnesium 90mg 30% Vitamin B1 0,42mg 30%
Vitamin C 18mg 30% Vitamin B12 0,3mg 30%

 

Ingedients: ISO TOUCH blend consists of 85% WPIsolate95% + 10% WPHydrolysate 86%, EnzyBlend (protease, lactase, lipase), Natural flavoring(*), stevioglycosides, sucralose (less than 0,005%), sunflower lecithin, ascorbic acid. *All flavors include 3% real parts of chocolate, Vanilla & Cocoa Madagascar, waffle, nuts, cookies etc. flavor dependable

flavors

facts-2

Додатни информации

Вкус

Belgium Chocolate, Chocolate & Hazelnut, Choco Brownie with Nuts, Vanilla, Strawberry,