Витамини / MVC

Sale!
mvc-new
vitaminimvc-multivitamin

МКД1,390 МКД990

Бројот на бенефицтите од мултивитамините е толку голем што не може и да се опише. Меѓу другото, најголеми бенефити од мултивитамините се:

Поздрав имунолошки систем
Секојдневно одржување на телото
Ве прават долгорочно поздрави
Побрз метаболизам за сите кои што сакаат да намалат тежина
Силни коски и ткива
Ефикасна покачување на мускулна маса и регенерација.

Опис на производот

Препорачуваме употреба на 2 капсули дневно,една рано наутро  а друга по ручек.

Не заборавајте да пиете многу вода во текот на денот. Мултивитаминските додатоци треба да се користат заедно со балансирана исхрана. Тие не треба да се сметаат како замена за здрава храна.

Пакување: 60 капсули

vitamini