LIVER & BODY DETOX

Sale!
detox-goldtouch

МКД1,350 МКД890

Liver & Body Detox содржи витамини и билки кои имаат силно антиоксидантно дејство .Овој моќен коктел од витамини и антиоксиданси, може да помогне во борбата против болеста или проблеми со црниот дроб.

Паковање : 30 капсули.

Земете 1 капсула секој ден со голема чаша вода на празен стомак.

Дозата може да се зголеми до 3 капсули на ден како третман за 10 дена.

Нема на залиха

Опис на производот

Здравјето на секој човек и благосостојба зависи од тоа колку вашиот црн дроб ѓи чисти отстранува токсините од телото. Црниот дроб е одговорен за многу важни функции кои влијаат на целото човечко тело, вклучувајќи чистење на крвта од штетни загадувачи и рушење исцрпени хемоглобин зрнца, ѓи регулира хормоните, како што е инсулинот кој го контролира нивото на шеќер во крвта и енергијата, складирање на витамини и минерали, производство на жолчката потребни за да се варат мастите и обработка на протеини добиени од храна во корисна форма.

За жал со сите токсини, загадувањето, преработена храна, пушење, алкохол, производи синтетички нега на тело и лекови кои повеќето од нас се апсорбираат во нашите тела, на дневна основа, нашиот црн дроб добива истакна и “работи прекувремено”, да се ослободи од сите овие непотребни материи. Кога црниот дроб е преморен, секој друг систем негативно влијание. За оваа причина тоа е исклучително важно да се заштити црниот дроб и да се задржи здрав и целосно да функционира.

NUTRITIONAL INFO

VALUES AMOUNT PER SERVING
Serving size: 3caps (2,67 grams)
Vitamin C 80 mg
Asparagus racemosus Wild 258 mg
Camu-Camu Berry extract 258 mg
Curcuma longa L. 258 mg
Cynara scolymus L. 258 mg
Elderberry etract 258 mg
Globe artichoke 258 mg
Nettle extract 258 mg
Taraxacum officinale F.H. Wigg 258 mg
Zingiber officinale Roscoe 258 mg

Ingredients: Asparagus racemosus Wild, Camu-Camu Berry ext.,Curcuma longa L.,Cynara scolymus L., Elderberry ext., Globe artichoke, Nettle extract, Taraxacum officinale F.H. Wigg, Zingiber officinale Roscoe, Vitamin C, Anti-caking agent(E576 Sodium gluconate) , Entrainer: E460(i) Microcrystalline, Capsule Shell: Gelatin(bovine), titanium dioxine(E171)