Collagen

Sale!
collagen
colagen-factsCOLLAGEN_NEW

МКД2,590 МКД1,790

Поцврста и помазна кожа со помалку брчки.
Подобрена стабилност и флексибилност на коските.

Пред да го испиете шишето ќе се чувствувате и ке изгледате одлично. Вашата кожа ќе биде помека и помазна, зглобовите ќе станат повеќе мобилни и флексибилни а вашите коски ке бидат поќе стабилни и сето ова се случива на ПРИРОДЕН начин!

Пакување: 500ml
Доза: 20ml

Нема на залиха

Опис на производот

COLLAGEN – тројна комбинација

1.FORTIGEL® – fit and mobile joints
Истражувањата покажуваат дека FORTIGEL® има директно влијание врз обнова на ткивото на човечката рскавица, што резултира во олеснување на симптомите во патофизиолошки услови, подобрување на мобилноста и одржување на нормална заедничка функција.
2.FORTIBONE® – Collagen Matrix Stimulation
Го снабдува телото со основните компоненти за силна и стабилна коскена структура и ја поддржува целокупната стабилност на коските и нивната флексибилност
3.VERISOL® – Beauty from within
За време на природниот процес на стареење кожата ја губи цврстината што резултира со појава на брчки и губење на еластичноста. VERISOL® го забавува овој процес ефикасно преку обезбедување на вашето тело со соодветно количество на колаген. Бројни студии потврдуваат дека луѓето што го користат имаат значително поцврста и помазна кожа со помалку брчки.

NUTRITIONAL INFO

VALUES AMOUNT PER SERVING
Servings size:1 tbs=20 ml
Calories 39kcal
Protein 10 g
Lipids 0 g
Total Carbohydrate 0 g
Dietary fiber 0 g
Amino Acids
L-Valine 256 mg
L -Isoleucine 148 mg
L-Leucine 324 mg
L-lysine 432 mg
L-Methionine 108 mg
L-Threonine 167 mg
L- Phenylalanine 252 mg
L-Alanine 827 mg
L-asparagine 600 mg
L-Glutamine 1128 mg
L-Histidine 80 mg
L -proline 1335 mg
L-Tyrosine 40 mg
L-Arginine 913 mg
L-Glycine 1624 mg
L-Serine 336 mg
Hydroxyl-lysine 118 mg
L-Hydroxyl-proline 1285 mg

Ingredients: gelatin hydrolysate (verisol, fortigel, fortibone), ascorbic acid, acacia and honey extract, natural preserve agents (calcium carbonate and magnesium carbonate), sunflower lecithin, natural fruit aroma.

Додатни информации

Вкусови

Лубеница, Јагода