Real Amino во прав

Sale!
real-amino-21
real-amino-bannerreal-amino-facts

МКД1,690 МКД1,190

Природни, здрави и безбедни за употреба
Едиствени со (di & tri peptides ) + Hyvital !!!
Одличени вкусови : Лимон , Крушка , Лубеница ….

Пакување: 200гр / 40 порции

Нема на залиха

Опис на производот

Амино киселините се градбени делови на протеините, а исто така и на мускулното ткиво. Тие играат голема улога во физиолошките процеси во врска со нашите енергетски нивоа, закрепнување по тренингот, расположение, функцијата на мозокот, мускулите и добивка на сила. Реал амино содржи 18 аминокиселини, вклучувајќи BCAA, L-Alanine, L-Аргинин :

Зајакнување на мускулите и протеинска синтеза за време и по вежбање
Подобрување на физичките перформанси, издржливост Забрзување на заздравувањето и стимулирање на пост-тренинг инсулинската секреција
Обезбедува размена на инстант испорака на амино киселини во мускулите па дури и за време на висок интензитет на вежбање.

NUTRITIONAL INFO

VALUES AMOUNT PER SERVING
Serving size: 1 scoop(5,2g)
Calories 20 kcal
Protein 4,07 g
Carbohydrates 0.77 g
Lipid(Fat) 0.24 g
Cholesterol 0,0 mg
Sodium 0,07 g
Calcium 16,8 mg
Magnesium 2,49 mg
Potassium 390 mg
per serving per serving
L-Cystine 130 mg L-Alanine 190 mg
L-Isoleucine 230 mg L-Arginine 120 mg
L-Leucine 500 mg L-Glycine 70 mg
L-Lysine 400 mg L-Histidine 100 mg
L-Methionine 70 mg L-Aspartic  acid 460 mg
L-Phenylalanine 150 mg L-Glutamic Acid 670 mg
L-Threonine 200 mg L-Proline 200 mg
L-Tryptophan 70 mg L-Serine 170 mg
L-Valine 220 mg L-tyrosine 120 mg

Ingredients: PeptoPro HydroCasein + Hyvital Whey, natural aroma on maltodextrin carrier, stevioglycosides, sucralose

Додатни информации

Вкус

Крушка, Лубеница