Peptiplus Amino

Sale!
peptiplus-amino-new
Screen Shot 2016-02-05 at 11.49.42 AMamino-peptides

МКД1,590 МКД1,190

Направете разлика 
Пробајте ги ( Amino Peptiplus ) 
најдобрите течни амино киселини !!! 

Нема на залиха

Опис на производот

Peptiplus Amino содржи доста високо ниво на Орнитин , Аргинин и Лизин. Оваа комбинација се покажа дека има голем ефект врз лачењето на хормонот за раст. Во текот на ноќта орнитин, со аргинин, промовираат мускулен раст преку стимулирање на хормони како што се: човечки хормон за раст (HGH) и инсулин. Ова е апсолутно од корист, бидејќи се смета дека HGH (хормонот за раст) го зголемува согорувањето на мастите, ги јакнење мускулите и го забавува процесот на стареење. Третиот играч Лизин им помага во производство уште (HGH) .
Амино пептидите содржани во Peptiplus® произведени се со хидролиза на колаген протеини и се биоактивни, што значи дека тие ги стимулираат функциите. PEPTIPLUS® заменува енергијата што се користи за време на тренинг и ве држи заситени . Лесно се апсорбира од страна на телото, така што нејзината енергија станува лесно достапна.
Доза 10ml 
NUTRITIONAL INFO
VALUES AMOUNT PER SERVING
Servings size:1 tbs=20 ml
L-arginine 4000mg
L-ornithine 3000mg
L-leucine 2000mg
L-glutamine 1500mg
L-valine 1000mg
L-isoleucine 1000mg
L-lysine 1000mg
L-alanine 315mg
L-methionine 287mg
L-histidine 228mg
L-threonine 175mg
L-tyrosine 156mg
cysteine 153mg
L-phenylalanine 97mg
L-tryptophan 89mg
ascorbic acid 25mg
chrome chloride 15mg (chrome 15mcg)
potassium iodide 150mcg
Ingredients: Amino Acid peptides, natural fruit flavor, sunflower lecithine, acacia and honey extract, Natural preserve agents (calcium carbonate and magnesium carbonate)

Додатни информации

Количина

500мл