ПочетнаPre WorkoutYES Master – Testosterone Booster

YES Master – Testosterone Booster

Sale!
YES-MASTER
YESMASTER_BANNER2yes-banner-18

МКД2,890 МКД2,290

Главни придобивки од YES MASTER

  • Зголемување на чиста мускулна маса
  • Зголемена синтеза на протеините
  • Зголемување на силата и издржливоста -> подобро вежбање
  • Подобрена сексуалната функција

Пакување : 90 Капсули

Опис на производот

Тестостеронот е машки полов хормон, неговите нивоа нормално се зголемуваат за време на пубертетот и постојано се зголемуваат се до 30 – годишна возраст. После 30- годишната возраст нивото на тестестеронот опага.

Тестостеронот игра многу важна улога во здравјето на мажите. Намалувањето на нивото на тестостерон доведува до намалување на сексуалниот нагон, нивото на енергија, мускулната маса и физичката сила. Иста така доведува и до зголемување на телесната тежина како и до сексуална дисфункција.

За среќа, постои помош ! Yes Master се природен тестостерон засилувач, кој ви овозможува да го вратите поранешното ниво на тестостерон и со тоа помага во одржувањето на мускулната маса, густината на коските и сексуалниот нагон.

Редовното користење на Yes Master засилувачите ви овозможува нормално производство на хормонот, зголемување на мускулната маса и физичката сила.

 

Доколку сакате да го подобрите вашиот мускулен развој, атлетските перформанси и да постигнете целокупно чуство на благосостојба една од главните работи кои треба да се земат во предвид е подобрување на нивото на тестостерон.

NUTRITIONAL INFO

VALUES AMOUNT PER SERVING
Serving Size: 2 caps/1,85 gr
Instant Power( L-arginine alpha-ketoglutarate, L-citrulline, Lepidium Meyenii Walp (Maca), Tribulus terrestris) 1585 mg
TTTx(Rhodiola Rosea, Pycnogenol, Yohimbe, Picea Abies) 240 mg
GTX(Ptycopetalum olacoides benth, Suma(Pfaffia glomerata), Turnera diffusa aphrodisiaca Pycnogenol) 25 mg

Ingredients:Turnera diffusa aphrodisiaca, L-Citrulline 99%, Tribulus terrestris, L-arginine AKG, Pycnogenol, Lepidium Meyenii Walp (Maca), ptycopetalum olacoides benth, Picea Abies, Rhodiola Rosea 3% salidrosides 1% rosavins, Pfaffia glomerata, yohimbe, Cellulose(hydroxypropyl, methylcellulose).
VEGAN capsule – NO fillers, NO Magnesium stearate, NO titanium dioxide

СОСТАВ:

Tribulus Terrestris

Главната активна состојка е Tribulus Terrestris, кој се произведува од растенија. Доколку подолго се консумира доведува до зголемување на производството на тестостерн. Tribulus Terrestris го зголемува производството на тестостерон а со тоа влијае врз зголемувањето на мускулата маса, физичката сила како и на либидото.

L-Arginine-AKG

Arginine е аминокиселина која го зголемува телесното производство на азотни оксиди. Ова доведува до зголемување на протокот на крв во мускулите и подобра размена на хранливите материи. Истражувањата покажуваат дека Arginine ја стимулира синтезата на протеини, кое му помага на телото во изградбата на мускулите, нивното зголемување, сила и издржливост.

Arginine е една од главните состојки на Titans TESTO бидејќи ви помага во зголемувањето на вашиот перформанс.

Citrulline Malate

Citrulline Malate е соединение кое се состои од Citrulline, неесенцијална аминокиселина која најмногу ја има во дињата и малатот кој е јаболков дериват. Клиничките испитувања покажуваат дека Citrulline Malate може да има неколку здравствени придобивки, како што се: намалување на телесните масти, ослободување на соматотропниот хормон, зголемување на мускулната маса, одржување на мускулната сила, а исто така не дозволува да дојде до мускулен дефект.

Rhodiola Rosea

Rhodiola се користи за зголемување на енергијата, силата и менталниот капацитет. Исто така се користи како т.н. “adaptogen” со цел да му помогне на телото да се прилагоди и спротистави на физички, хемиски или било каков друг стрес.

Rhodiola се користи и за подобрување на атлетските перформанси, намалување на времето за прилагодување на телото после долго вежбање како и за подобрување на сексуалната функција.

Yohimbe

 Yohimbe се добива од Африканските зимзелени дрвја и според студиите влијае врз ширењето на крвните садови и намалувањето на крвниот притисок. Врз основа на оваа особина експертите сметаат дека Yohimbe може да се користи за зголемување на ерекцијата и подобрување на целокупното сексуално здравје на мажите.

Turnera diffusa aphrodisiaca

Turnera започнала да се користи како афродизијак и состојка за зголемување на сексуалниот потенцијал од страна на Маите во Централна Америка. Денес таа се смета за одличен афродизијак и тоник.

Бенефити:

Главни придобивки од YES MASTER

  • Зголемување на мускулите
  • Зголемена синтеза на протеините
  • Зголемување на силата и издржливоста -> подобро вежбање
  • Подобрена сексуалната функција

Безбедност:

Постои значајна разлика помеѓу засилувачи на тестостерон и стероиди.

Yes Master е додаток за зголемување на производството на тестостерон, кој се состои од природни состојки кои влијаат на телото да произведе повеќе тестостерон. Ова е безбеден и природен начин на зголемување на телесното производство на тестостерон во крвотокот.

Yes Master ви помага да го подобрите вашето вежбање со зголемена енергија и физичка сила, влијае врз подобрувањето на вашата мускулна маса, без ризици и несакани ефекти на стероиди.

Употреба

Земете 1 доза ( 2 капсули) два пати во текот на денот. За време на деновите кога вежбате земете една доза 30 минути пред вежбањето. Продолжетете да ја земате истата доза следните три недели. Потоа направете пауза од две недели. После оваа пауза продолжете да ја земаате истата доза. Консумирањето на алхохол ја намалува ефективноста на продуктот.

Не користете повеќе од препорачаната доза. Не се препорачува да се користи од страна на лица помали од 18 години. Консултирајте се со вашиот инструктор пред употреба во случај на медицински проблем, бременост или доење.