ADRENO stack

Sale!
adreno-s

МКД2,290 МКД1,690

SKU: /. Categories:

Дали сте подготвени да почуствувате вистинската моќ ?

Adreno Stack е идеален за спортисти кои посакуваат вистинска напумпаност, сериозна сила за тренинг и вистински резултати. Тој е дизајниран за да ги подигнете перформансите за време на тренингот, така ќе ја подигенете вашата моќ на повисоко ниво и ќе ви даде неверојатна сила .

 

Опис на производот

Креатинска матрица (Комбинирани 8 видови на креатин)

NO-boost матрица (бета-аланин, аргинин AKG, Цитрулин)

Амино матрица (БЦАА ака Л-леуцин, Л-изолеуцин и Л-валин, Таурин, тирозин)

Енергетска матрица (Кофеин, Гуарана, Био-Перин)

Предупредување : Производот е многу силен и не се препорачува да се конзумира повеќе од 1 доза .

Вкус : Боровница
Паковање :  25 дози / 200 g
Доза : 1 дозерка 8 гр  30 минути пред тренинг.

NUTRITIONAL INFO

VALUES AMOUNT PER SERVING
Serving Size=8g
Creatine matrix (Creatine monohydrate, Creatine HCL,  Creatine Nitrate,Tri-Creatine Malate, Creatine Alpha-Ketoglutarate, Creatine Orotate,  Creatine Ethyl Ester) 2600 mg
N.O.boost (AAKG, Arginine HCL, Citruline Malate, Beta-Alanine) 2800 mg
Amino matrix (L-leucine, L-isoleucine, L-valine, Taurine, Tyrosine) 2200 mg
Energy matrix (Caffeine, Guarana, BioPerine) 280 mg

Ingredients: L-arginine HCL , AAKG, L-Arginine, alpha-ketoglutarate , L-citrulline, Beta-Alanine, Tyrozine, Taurine, Magnesium ALA , Rhodolia Rosea, Vitamin B1, Vitamin B2, Vitamin B3, Vitamin B6, Vitamin B12, Leucine, Isoleucine, Valine, natural watermelon flavor, stevioglycosides