ПочетнаAccessoriesFitbody Пешкир

Fitbody Пешкир

Sale!
towel

МКД590 МКД390

Category:

Опис на производот

Fitbody Пешкир за тренинг
Должина 100 см
Ширина 50см
Боја – Црна
Висок квалитет (лого везено)