ПочетнаAccessoriesВага за телесна тежина

Вага за телесна тежина

Sale!
Concept

МКД2,590 МКД1,890

Category:

Дигитална вага CONCEPT  VO-2850 може да го мери процентот на мускулната маса, коскената маса, количеството на вода и количината на маснотии во телото. Мемморија за 4 корисници,  ги чува вредностите во меморијата . VO-2850 мери до 160 kg и тежина со точност до 100 g, користи напреден мерач на притисок и BIA технологија (не се препорачува за бремени жени). Голем лесен за читање LCD екран. Концептуалниот дигитален баланс VO-2850 е со лесен дизајн исто така е опремен со уникатен атлетски режим (атлетски режим) дизајниран за спортисти, бидејќи тие имаат повеќе мускулна маса.

Опис на производот

Технички податоци
Максимален капацитет на тежина : 160 кг
Функција на тежина ,% телесна маст, вода, тежина на мускулната маса и коскената маса
Мерење : 0,1 кг (тежина), 0,1% (сооднос на маснотии / вода), 0,1 кг (коска и мускулна маса)
Напредна BIA технологија за мерење на вода и маснотии
Висока прецизност на мерењето на тежината благодарение на употребата на напредна технологија за деформација на видот
Специјален атлетски режим – наменет за активни спортисти
Лесен дизајн
Димензии на LCD дисплеј: 75 x 30 mm
Меморија за 4 корисници
3 копчиња
Функција за автоматско вклучување / исклучување
Индикатор за слаба батерија
Димензии: 320 x 320 x 45 mm
Тежина: 1,5 кг
Боја: сребрена + бела
6LR61 – 9V