HERCULEAN

Sale!
hercuLean-fat-burner.png
herculean fb

МКД2,190 МКД1,790

HercuLEAN fat burner (300g) – LookGood
HercuLean е ефикасен додаток за согорување маснотии:
Дизајниран да го забрза метаболизмот.
Термогена (ја зголемува телесната температура и изгорениците).
Го оптимизира процесот на оксидација на мастите и нивно претворање во енергија.
Ги намалува несаканите телесни масти.
Помага да се добие повеќе затегнато тело ако се комбинира со вежбање.

Опис на производот

Ако вашата цел е да го намалите процентот на маснотии во телото и да добиете потонирано и затегнато тело, HercuLean е револуционерниот додаток кој ќе го оствари тоа. HercuLean е термоген, т.е. помага да се зголеми телесната температура, создавајќи вистинска средина за телото да согорува калории. Термогенезата, го забрзува метаболизмот, ги мобилизира механизмите за липолиза и ги максимизира природните процеси на согорување на мастите во вашето тело.

Извајајте го вашето тело со специјализираната формула на Herculean, која ја комбинира моќта на моќните состојки како кофеин, екстракт од зелен чај и Л-карнитин во ефикасна формула за согорување на мастите. Овие состојки играат важна улога во зајакнувањето на метаболизмот, промовирање на оксидација на мастите и претворање на мастите во енергија.

Безводен кофеин: Кофеинот е многу честа состојка која го зголемува нивото на енергија и го подобрува метаболизмот, а со тоа помага во губење на тежината.
Екстракт од зелен чај: Зелениот чај содржи катехини, особено оној наречен епигалокатехин галат (EGCG), за кој се верува дека го поттикнува метаболизмот и ја промовира оксидацијата на мастите.
Л-карнитин тартарат: Л-карнитинот е вклучен во метаболизмот на мастите. Особено, тој учествува во трансферот на масните киселини во митохондриите на клетката со цел тие да се оксидираат („изгорат“) за производство на енергија. Често се користи во додатоци за да помогне во губење на тежината и согорување на маснотии.
CLA припаѓа на масни киселини и често се користи за губење на тежината. Работи внатрешно во телото со тоа што предизвикува зголемување на основната стапка на метаболизмот. Ова зголемување на BMR ја зголемува потрошувачката на енергија и помага во промената на односот маснотии/мускули (промовира губење на маснотии додека ја зачувува чистата мускулна маса)
Екстрактот од зелено кафе и гуарана кои го забавуваат влегувањето на шеќерот во крвта, со што значително го намалуваат процесот на таложење маснотии во организмот.
Бета-Аланин: Иако неговата улога е главно поврзана со атлетските перформанси, бета-аланин исто така може индиректно да придонесе за губење на тежината, бидејќи зголемениот интензитет на тренинг доведува до зголемено согорување калории Л-таурин
Л-таурин: игра улога во регулирањето на метаболизмот на мастите и производството на енергија. Тоа може да помогне да се подобрат перформансите на вежбање и да се промовира губењето маснотии со зголемување на оксидацијата на мастите за време на вежбањето.

Употреба: 10 g HercuLean (половина до 3/4 топка) растворени во 200-250 ml вода.

Консумирајте 1 доза HercuLean дневно, идеално пред тренинг или пред главниот оброк. Избегнувајте да го консумирате доцна навечер бидејќи содржи кофеин.