Fat KIller for man

Sale!
fat-killer-men23
fat-killer-men-banner2

МКД2,990 МКД2,190

SKU: 90 Капсули. Category:

Горење на мастите
Спречува формирање на масни резерви (Lipotropic)
Го убрзува метаболизмот
Балансирање на шеќерот во крвта
Ја зголемува енергија

Нема на залиха

Опис на производот

FAT KILLER е една најновата генерација на согорувачи, оваа формула е различна од другите согорувачи . Fat Killer (Men Only) нема да направи да се чувствувате нерворзни .Составот го забрзува метаболизмот, го убрзува намалување на вишокот на масно ткиво, го спречува чувството на глад и дава енергија за да тренирате со голем интензитет ! Сето ова го прави идеаленпроизвод за губење на тежина и масти , но е исто така добар во давање на енергија . Производот не ги гори само на мастите во вашето тело тој и го спречува формирање на мастни резерви и складирање на масти содржани во храната и затоа е добар и за луге кои не можат да одговорат на режим на исхрана . Fat Killer (Men Only) исто така содржи супстанции за балансирање на шеќерот во крвта. Исто така ги заштитува мускулите од разградување што е од корист за добивање на убав мускулен облик на телото. Производот посебно се препорачува на спортисти во периодот кога се тренира за мускулна дефиниција .
Green coffee seed dry extract.
Tribulus Terrestris.
Salacia.
Fucus vesiculosus.
Sinetrol® .


90 Капсули
Препорачана доза: 1 до 3 капсули на ден во зависност од вашата толеранција. Се пие една пред јадење и пред вежбање.
 

 

 

NUTRITIONAL INFO
VALUES AMOUNT PER 1 CAP
Serving size: 4caps
Green coffee seed dry extract(caffeine, polyphenols, chlorogenic acids, acid 5-cafeylquinic) 133mg
Tribulus Terrestris (40% sterolic saponines, 20% protodioscin) 130mg
L-carnitine mix 130mg
L-Arginine HCL 65mg
L-Arginine AKG 65mg
Vitamin B12 13mcg
Arginine alpha-ketoglutarate (AAKG) 100mg
Salacia Reticulata (a-Glucosidase inhibitors Salicinol and Kotalanol) 100mg
Citruline Malate 100mg
Fucus Vesiculosus 100mg
Citrus mix (Sinetrol) 100mg
Ingredients: cellulose(Hydroxypropyl Methycelluse). No fillers – NO magnesium stearate. VEGAN capsule.