ПочетнаPre WorkoutCreatine Magna Power

Creatine Magna Power

Sale!
crea-magna-19
creatine_banner

МКД2,190 МКД1,790

Имате потреба од извонредни резултати во моќ, сила и издржливост ?

Creatine Magna Power  е одговорот на тоа.

80 дози / 400 гр

Нема на залиха

Опис на производот

 

Креатинот е супстанца која работи. Сите што ја користеле го знаат тоа и многу-многу научни студии го покажуваат. Креатин ја зголемува способноста на телото да произведе енергија брзо. Оваа енергија ќе се користи за да ги забрза активностите во тренингот , ќе ја зголеми издржливоста и ќе ви помогне да тренирате посилно , бидете побрзи, и побрзо да се регенерирате.

Оваа мешавина се состои од :
Креатин монохидрат, со најдобра форма на креатин, кој многу со години на употреба се докажа како исклучително ефективен. Креатин Монохидрат:
– Како непосредна резерва за АТП за време на вежбање
– Да го зголеми капацитетот за тренинг и мускулната маса

-CREATINE-MAGNESIUM CHELATE  каде чист магнезиум е врзан со креатин, со цел да ја подобри својата биорасположивост и ко-апсорпција на магнезиум. Магнезиумот е суштинска состојка за мускулите која е делумно одговорна за мобилната хидратација и заедно со креатинот учествува во синтезата на АТП, зголемување на мускулната маса и добивка на сила. Креатинот е  фармацевтскиот квалитет без адитиви. Микронизиран кој обезбедува максимална био-достапност на креатин и брза апсорпција. Покрај тоа оваа мешавина е одобрена и Вегански, бидејки е од морско потекло.

NUTRITIONAL INFO

VALUES AMOUNT PER SERVING
 Serving Size = 5 g
Creatine monohydrate 3,75 g
Magnesium Creatine chelate  1, 0 g

Ingredients: Creatine Monohydrate, Magnesium Creatine chelate, natural fruit aromas, ascorbic acid, sunflower lecithin