Muscle Mass

Sale!
fitbody.mk

МКД3,590 МКД3,190

Whey Zero Titans Protein from 100% Whey
Произведени во Белгија од 100% состојки од европско потекло.

Real Peanut Butter 350gr
100% кикиритки
27% протеин

Опис на производот

Promo Pack
Whey Zero Titans 2kg
Вкус: Chocolate , Vanilla-Cookies

Free
Real Peanut Butter 350gr