ПочетнаАмино КиселиниBCAA 5:1:1 300g Watermellon – Look Good Naked

BCAA 5:1:1 300g Watermellon – Look Good Naked

Sale!
bcaa
bcaafacts-bcaa-lg

МКД1,790 МКД1,090

Look Good Naked 5:1:1 BCAA

Произведени во Белгија 100% Европски состојки

Употреба

Додадете 1 порција (1 лажичка) во 200 ml вода, веднаш се тресат и консумираат.

Препорачуваме 2-3 порции дневно. За оптимална употреба земејте ги меѓу оброците, 30-40 минути пред тренингот и веднаш по тренингот. (Совршен за додавање на протеински шејк.)

Пакување: 300 гр

Вкус: Лубеница

Нема на залиха

Опис на производот

BCAAs 5: 1: 1 го снабдуваат вашето тело со елементи од витално значење за мускулите од висококвалитетен извор кој би можел да го искористи вашето тело на различни начини:
Стимулирање на синтезата на мускулните протеини што резултира со подобрен мускулен тонус
Зачувување на мускулен гликоген, минимизирање на дефектот на протеините за време на вежбање.
Побрзо закрепнување на мускулите по тренингот
Сигурен енергетски извор кој дава гориво на вашите мускули, подобрување на вашите физички перформанси, сила и издржливост.
BCAA претставува Амино киселини со разгранет ланец, кои се есенцијални амино киселини: L-леуцин, L-изолеуцин и L-валин. Овие три се состојат од околу 35% од мускулниот протеин на вашето тело. BCAA играат клучна улога во развојот на мускулите, бидејќи тие се метаболизираат во мускулите, а не во црниот дроб. Тоа е корисно бидејќи може директно да ги поттикнува вашите мускули со гликоген додека работите, помагајќи ти да продолжите. Покрај тоа, BCAA ја стимулираат брзината на протеинска синтеза, што е особено корисно за зголемување на мускулните ефекти, а исто така помагаат при обновување на мускулните ткива.