ПочетнаДесертиProtein Cream 350gr

Protein Cream 350gr

Sale!
protein cream

МКД390 МКД270

Протеински крем без додаден шеќер !
25% протеин !
350gr
12% лешник !

Опис на производот

Ново!
Протеински крем без додаден шеќер, наменет за секој што сака да ужива во добар десерт без грижа на совест!
12% лешник
Без додаден шекер
Без вештачки засладувачи, ароми и бои !!!
350gr