PHIL IT

Sale!
phil-it-preworkout

МКД2,190 МКД1,810

PHIL IT-Signature Line Preworkout
Моќен пред-тренинг суплимент што ќе го почувствувате како работи !!!

Вистинска мускулна пумпа
Чувствувајте се посилно од било кога
Прилив на сериозна енергија
Одличен вкус – боровинка
Пакување: 300гр / 30 дози
Доза 10гр

Опис на производот

PHIL IT-Signature Line е моќна пред тренинг формула која се состои од строго избрани состојки, како што се кофеин, креатин (дневно внесување од 3 g или повеќе), се покажа дека ги зголемува физичките перформанси во последователни рафали на краток рок, при висок интензитет на вежбање *) и импресивни 4,6 g НО активатори што ќе ви дадат ненадеен поттик на енергија за време на тренингот.

Н.О. активаторите го зголемуваат природното производство на азотен оксид, што нуди полесен проток на крв, кислород и хранливи материи до мускулите, обезбедувајќи силна мускулна пумпа.
Кофеинот е потентен стимуланс кој заедно со цитрулин кој го намалува заморот, тие ќе го зголемат нивото на енергија и ќе ја подобрат издржливоста и за аеробни и за анаеробни продолжени вежби. Резултатите од креатинот се добро утврдени, бидејќи всушност можете да видите спортисти кои земаат креатин за да добијат поголеми и посилени мускули.

Сето ова со одличен вкус на боровинка.

* Ова здравствено тврдење е одобрено од Европскиот орган за безбедност на храната (ЕФСА) и Европската комисија (ЕК).

Се што ви треба за силен тренинг и ќе ви даде огнено искуство со зголемување на енергијата, силата и излезната моќ.

ја зголемува вашата енергија и нивоа на издржливост, обезбедува подобро мускулно пумпање со 4,6 g НО активатори ПО порција и ќе ви помогне да го зголемите обемот и интензитетот на тренингот.

Земете 1 порција и измешајте го со 400 ml вода, 20-30 минути пред тренинг. Препорачаната дневна доза е 1 порција (= 10g), но можете да ја зголемите дневната доза до 20g доколку сте искусен спортист.

* ПРЕДУПРЕДУВАЕ: Производот е исклучително силен. Почетни спортисти и индивидуи кои се чувствителни на стимуланси треба да земат помалку од целосна порција првите 2-3 пати со цел да ја тестираат нивната толеранција и да се навикнат на производот.
Откако г етсо користеле производот 6 недели, препорачливо е да направите пауза од неговото користење минимум 5 дена.
Не го конзумирајте најмалку 4 часа пред спиење.
Не ја надминувајте препорачаната доза.

NUTRITIONAL INFO
VALUES AMOUNT PER SERVING
Serving size=10g
N.O ACTIVATORS (L-Arginine, L-Citrulline DL-Malate, L-Arginine Alpha-Ketoglutarate 2:1, L-Citrulline) 4600 mg
Creatine Monohydrate 1705 mg
Beta-Alanine 1200 mg
L-Tyrosine 100 mg
Coffeine® 95 mg
Calcium 69.5 mg
Guarana extract (min. 10% Caffeine) 50 mg
L-Phenylalanine 45 mg
L-Histidine HCL (74% L-Histidine) 25 mg
L-Lysine HCL (80% L-Lysine) 25 mg
L-Taurine 25 mg
Panax Ginseng extract
(min. 4% Ginsenosides) 12.5 mg
Total Caffeine amount 100 mg
Ingredients: Creatine Monohydrate, L-Arginine, L-Citrulline DL-Malate 1:1, Beta-Alanine, Maltodextrin, L-Arginine Alpha-Ketoglutarate 2:1, L-Citrulline, Acidity Regulator (Citric Acid Anhydrous), Anti-Caking Agents (Tri-calcium Phosphate, Silicon Dioxide), Calcium Carbonate, Flavor (Blueberry), Sweeteners (Acesulfame K, Sucralose), L-Tyrosine, Coffeine® (natural Caffeine Anhydrous from coffee beans) [ CoffeineTM of Cambridge Commodities Limited], Paullinia cupana (Seed) 2-4:1 extract, L-Phenylalanine, Colors (Beta Carotenes), L-Histidine HCL, L-Lysine HCL, L-Taurine, Panax ginseng (Root) 4:1 extract.