Lean Muscle Mass

Sale!
lean musle mass

МКД5,580 МКД4,890

Lean Muscle Mass

Ако сакате да ја зголемите чистата мускулната маса, тогаш креатин 5 во комбинација со Iso Touch е вистинско решение за вас.
Во доза Iso Touch од 30 гр ќе добиете:
26g протеини
5,5g глутамин
6,5g ВСАА

Creatine 5
во 1 доза (7 g) – ќе добиете
Калории 9 kcal
Јаглехидрати 2,38 гр
Натриум (сол) 0,7 mg
Три-креатин малат 840 mg
Креатин Алфа Кетоглутарат 840 mg
Креатин монохидрат 840 mg
Креатин HCL 840 mg
Креатин етил естер 840 mg

Опис на производот

Iso Touch е протеин кој е произведен од 100% Grass Fed (Whey) – мешавина од сурутка изолат и хидро-изолат

86% REAL Protein
Во доза од 30 гр ќе добиете

26g протеини.

5,5g глутамин

6,5g ВСАА

Без додатоци на соја протеин, казеин протеини, пченични пептиди, аспартам, ацесулфам

Но за уште поголемо задоволство се вистинстите и единствени вкусови. Тоа е дел кој ние целосно го постигнавме бидејќи ISO Touch 86% користи уникатни врзувања на протеините со вистински парчиња од како, ванила…..

5 ВИДОВИ на креатин: три-креатин малат, креатин алфа кетоглутарат, креатин монохидрат, креатин HCL, креатин етил естер
Апсолутен додаток за физички и ментален напор.

Раст на мускулната маса
Зголемена сила
Зголемена енергија и издржливост што доведува до подобри и помоќни тренинзи
5 x типови на креатин за максимална апсорпција
Пакување: 300 гр

Додатни информации

Вкусови

лимон,