Joint Repair

Sale!
joint-repair-goldtouch
joint-bannerjoint-facts

МКД1,490 МКД1,150

Главните состојки на Joint Repair  (МСМ, глукозамин, хондроитин, Fortigel и витамин Ц) работат заедно, давајќи му ги на производот своите исклучителни бенефиции :

Подобрување на заедничка флексибилност
Го забрзува обновувањето и го забрзува мускулното лекување.
Го забрзува процесот на заздравување (му помага на телото да се елиминира млечна киселина)
Има анти-воспалителни својства, ја намалува вкочанетост и отоците
Детоксифицирање на телото
Природно ја зголемува енергијата
Го подобрува здравјето на кожата и ги зајакнува косата и ноктите

Земете 1 капсула по вечера со голема чаша вода .

Во случаи на тешка болка треба да се зголеми дозата на 3 капсули дневно како третман на опоравување .

Паковање : 30 капсуви .

Нема на залиха

Опис на производот

Спортот и вежбањето може да предизвика вистинска штета на мускулите, тетивите, лигаментите и коските кога ќе се повлече, скок, удар, лифт, или фрли доволно силно. Повреди се премногу честа појава кај спортисти. Join Repair не е само да ја ублажи болката, тој всушност му помага на вашето тело да го обнови оштетените делови и да ве врати на тренинг.

Покрај тоа може да се користи против хронична болка, на многу состојби, како што остеоартритис, воспаление на зглобовите, ревматоиден артритис, остеопороза, воспаление околу зглобовите (бурзитис), тендинитис, оток околу тетивите (тендосиновитис), а исто така може да се олесни на мускулно-скелетни болка и грчеви во мускулите кај спортистите, со што побрзо закрепнување.

NUTRITIONAL INFO

VALUES AMOUNT PER SERVING (*)RI
Serving size: 3caps(2,67g)
Vitamin C 80 mg 100%
Magnesium 375 mg 100%
Manganese 2 mg 100%
Selenium 55 mg 100%
Sicicium 25 mg 100%
Zinc 10 mg 100%
L-Arginine 419 mg
Chondroitin sulfate 419 mg
Glucosamine 419 mg
Fortigel(Gelita) 419 mg
MSM(Methyl Sulphonyl Methane) 419 mg

Ingredients: Anti-caking agent(E576 Sodium gluconate) , Entrainer: E460(i) Microcrystalline, Capsule Shell: Gelatin(bovine), titanium dioxine(E171).