ПочетнаАмино КиселиниHydro Touch with Hyvital (di-and tri-peptides )

Hydro Touch with Hyvital (di-and tri-peptides )

Sale!
hydro_bottle
hydro-bannerhydro_factsNew Picture (1)

МКД1,690 МКД1,290

Hydro Touch 500гр

Брзо ослободување на амино киселини во крвта
Висока содржина на di- & tripeptides кои подобро се апсорбираат во споредба со една амино киселини
Богат со (Леуцин содржина) ВСАА
Погоден за консумирање во тек на тренинг

Измешајте 1 лажичка Hydro Touch со вода. Земете 2 до 4 пати на ден, помеѓу оброците. Идеално да се користи 1 доза за време на тренинг или непосредно после тренинг.

Опис на производот

Hydro Touch е направен од ултра чиста сурутка протеин изолат со содржина 80% протеини. Тоа е обработена сурутка протеин која има одличен профил на амино киселини кои содржат голема количина на (ВСАА). Како резултат на тоа, тој се апсорбира побрзо, што резултира со побрза регенерација, подобрување на ефикасноста, зголемување на силата и чиста мускулна маса.

Hydro Touch е составен од дипептиди и трипептиди кои можат веднаш да се искористат и префрлат како храна во мускулите на кои им се најмногу потребни.

NUTRITIONAL INFO

VALUES AMOUNT PER SERVING
Serving size: 1 scoop(20g)
Calories 59kcal
Proteins 15,62g
Carbohydrates 0,77g
Lipid(Fat) 0,94g
Cholesterol 0,0mg
Sodium 0,9g
Calcium 16,8 mg
Magnesium 2,49 mg
Potassium 390 mg
L-Cystine 5,8 mg L-Alanine 7.6 mg
L-Isoleucine 10,2 mg L-Arginine 4.2 mg
L-Leucine 16 mg L-Glycine 3 mg
L-Lysine 13.8 mg L-Histidine 2 mg
L-Methionine 3.2 mg L-Aspartic acid 16.2 mg
L-Phenylalanine 5 mg L-Glutamic Acid 26.6 mg
L-Threonine 9.6 mg L-Proline 9.6 mg
L-Tryptophan 2.2 mg L-Serine 6.6 mg
L-Valine 9.2 mg L-tyrosine 4.6 mg

Ingredients: PeptoPro HydroCasein + Hyvital Whey, natural aroma on maltodextrin carrier, stevioglycosides, sucralose.