ПочетнаAccessoriesЦитрус Џусер

Цитрус Џусер

  • Не можете да додаете "YES Master - Testosterone Booster" во кошничката бидејќи производот не е на залиха.
Sale!
Цитрус

МКД999 МКД699

CONCEPT CE-3510 VICTORIA LINE Електричен Цитрус Џусер

Опис на производот

Citrus CE-3510 Victoria Line ви овозможува да уживате во свеж сок од цитрус, лимон, портокал во секое време. Можете да подготвите пијалоци од различни видови цитрус. Двонасочното вртење на конусот обезбедува максимално цедење на овешјето.

CE-3510 Victoria Line е практично и едноставно средство за брзо добивање на свеж сок од цитрусни овошја.

Не зафака простор, можете да го поставите било каде и тој е подготвен за непосредна употреба.

Садот е означен во ml има волумен од 600 ml.

Екстрасорот со цитрус е затворен со капаче за прашина и простор за складирање на кабли.

Технички информации:

Влезна моќност: 40 W
Волумен на контејнерот: 600 ml
2 различни големини на конус за сите видови цитрус

Двонасочна ротација

Капа за заштита од прав

Линии на ниво на сок

Преграда за складирање на кабел

Ногарки против лизгање

Напон: 220 – 240 V