Промо пакет 1

Sale!
5990

МКД6,670 МКД5,990

Ако вашата цел е да ги стопите вишокот на масти и добиете чисти издефинирани мускули решението е Пакет 1 .

Опис на производот

Premium blend Iso Touch 2kg

Fat Killer 4000mg L-Carnitine

Real Amino (di & tri peptides ) + Hyvital