ПочетнаPre WorkoutПромо пакет 5

Промо пакет 5

Sale!
4520

МКД5,360 МКД4,520

Ако вашата цел е намалување на масните наслаги и задржуваме на мускулестиот изглед и подобрување на здравјето решение е пакет 5.

Опис на производот

Peptiplus Liquid Amino 75% real amino

Hydro Touch di-tri peptides Hyvital

Fat Killer 4000mg L-Carnitine

Omega 3