Промо пакет 4

Sale!
4200

МКД4,680 МКД4,200

Ако вашата цел е чиста мускулна маса и користење на најдобрите протеини и амино киселини решението е пакет 4 .

Опис на производот

Iso Touch Premium Whey Protein 2kg

Real Amino  (di & tri peptides ) + Hyvital

Гратис шејкер .