ПочетнаPre WorkoutПромо пакет 3

Промо пакет 3

Sale!
3970

МКД4,770 МКД3,970

Ако вашате цел е топење на вишокот масти без да загубите мускулна маса и останете со полна енергија за време на тренингот решението е пакет 3 .

Опис на производот

Anadomisis мешавина ( BCAA+Glutamine+Vitargo)

Fat Killer Liquid

Hydro Touch  di- & tripeptides